George Thomas

De begeleiders van het Orion KiKa-project juni 2017 locatie Zuid zijn George Thomas en Hans Wierda. Beiden zijn enthousiaste fietsers en hebben in het verleden de aardbol meerdere keren rond gereden, als we de gereden kilometers bij elkaar zouden optellen.

Zowel in Nederland als in het buitenland hebben zij gefietst. Hans veel in België, Frankrijk en Italië. George ook in deze landen, maar daarnaast heeft hij ook in de Sahara gereden. Maar dat kun je aan de voormalige kampioen van Lombok wel overlaten. Toen Frank Docter met het voorstel kwam om met een groep leerlingen van Orion het IJsselmeer rond te fietsen om geld in te zamelen voor het KiKa-project stonden zij direct paraat.

Hans en George hebben op Zuid twee energieke jongens, Boaz den Otter en Joshua Prins, gescout die in juni hun best gaan doen om deze prestatietocht te gaan volbrengen. De kleding is reeds gepast en

binnenkort zullen de wegtrainingen beginnen. We zijn er klaar voor!

 

Dag start-finish Km’s
1 Amsterdam – Assendelft 60
2 Assendelft – Schagen 65
3 Schagen – Almere 95
4 Almere – Amsterdam 40

Dag 1 gaan we fit en enthousiast van start

Het begin van ons avontuur. Uitgezwaaid worden, de eerste kilometers gezamenlijk afleggen. Dit wordt een spannende dag waar wij erg naar uitkijken.

Dag 3 wordt het meest lastig

We verwachten dat dit een zware dag wordt. Hier wordt onze training en teamspirit aan de proef gesteld.

Dag 4 gaan we samen de finish over.

Dag 4 komen we thuis en hopen we een mooie dag die ons allemaal zal bijblijven. Het zal ongetwijfeld heel fijn zijn om weer met onze familie en vrienden herenigd te worden. Uiteraard zijn we heel benieuwd hoeveel geld er die dag op de teller staat voor KiKa.