Luca Speltie

Hoi, mijn naam is Luca. Ik ben 17 jaar oud en zit in 3 havo van het Orion College West. Ik woon samen met mijn ouders en mijn zusje in Amsterdam, naast het Westerpark. Ik zou mezelf omschrijven als sportief, nieuwsgierig en rustig. Zo rustig dat ik graag dingen uitstel (maar volgens mij hebben meer mensen daar last van). Ik heb verschillende hobby’s waaronder korfbal, prutsen met computers en electronica. Ook vind ik fietsen leuk om te doen aangezien ik anders niet zou meedoen aan dit project. Met fietsen zelf heb ik nog niet zo veel ervaring maar ik ben van plan om binnenkort te gaan trainen met mijn vaders racefiets. Ik heb nog nooit een lange rit gemaakt maar eens moet de eerste keer zijn toch? Ik heb er in ieder geval zin in. Ik hoop veel sponsors op te halen voor KiKa.
Groet,
Luca Speltie 3HA

 

Dag start-finish Km’s
1 Amsterdam – Assendelft 60
2 Assendelft – Schagen 65
3 Schagen – Almere 95
4 Almere – Amsterdam 40

Dag 1 gaan we fit en enthousiast van start

Het begin van ons avontuur. Uitgezwaaid worden, de eerste kilometers gezamenlijk afleggen. Dit wordt een spannende dag waar wij erg naar uitkijken.

Dag 3 wordt het meest lastig

We verwachten dat dit een zware dag wordt. Hier wordt onze training en teamspirit aan de proef gesteld.

Dag 4 gaan we samen de finish over.

Dag 4 komen we thuis en hopen we een mooie dag die ons allemaal zal bijblijven. Het zal ongetwijfeld heel fijn zijn om weer met onze familie en vrienden herenigd te worden. Uiteraard zijn we heel benieuwd hoeveel geld er die dag op de teller staat voor KiKa.