Wij stellen ons aan u voor.

maak kennis met ons team.

Deelnemer: Luca Speltie

Hoi, mijn naam is Luca. Ik ben 17 jaar oud en zit in 3 havo van het Orion College West. Ik woon samen met mijn ouders en mijn zusje in Amsterdam, naast het Westerpark. Ik zou mezelf omschrijven als sportief, nieuwsgierig en rustig. Zo rustig dat ik graag dingen uitstel (maar volgens mij hebben meer mensen daar last van). Ik heb verschillende hobby’s waaronder korfbal, prutsen met computers en electronica. Ook vind ik fietsen leuk om te doen aangezien ik anders niet zou meedoen aan dit project. Met fietsen zelf heb ik nog niet zo veel ervaring maar ik ben van plan om binnenkort te gaan trainen met mijn vaders racefiets. Ik heb nog nooit een lange rit gemaakt maar eens moet de eerste keer zijn toch? Ik heb er in ieder geval zin in. Ik hoop veel sponsors op te halen voor KiKa.
Groet,
Luca Speltie 3HA